Stream Vision er en gratis mobilapplikation udviklet af Yukon Advanced Optics Worldwide.
  • Stream vision er udviklet til jægere, professionelle sportsskyttere, skovbrugs- og bevaringsorganisationer, sikkerhedsprofessionelle, livredningshold og friluftsentusiaster.
  • Stream vision indeholder ingen reklamer.

Stream Vision-applikationen gør din smartphone eller tablet til en mobilsøger/viewfinder. Billedet, der er taget med digital nattesyn eller en termisk billeddannelsesenhed, kan overføres live til skærmen på smartphone eller tablet.

Foto- og videooptagelse

Med din smartphone eller tablet kan du starte foto og video optagelse uden at du bliver forstyrret i dine observationer. Filerne kan optages enten i den tilsluttede enheds interne hukommelse eller direkte på din smartphone eller tablet.

Livestream

Videosignal fra digital nattesyn eller termisk billedbehandlingsenhed kan livestreames til YouTube eller Facebook-konto via smartphone. Du kan oprette live videostreams af dine oplevelser direkte fra termisk billeddannelse eller digital nattesyn.

Fjernbetjening

Stream Vision forvandler smarttelefonen til en fuldt funktionel fjernbetjening, der hjælper med at justere indstillingerne for tilsluttet termisk billeddannelse eller digitale nattesynsenheder.

Firmwareopdatering

Stream Vision hjælper dig med at kontrollere tilgængeligheden af ​​den nye firmware, der er registreret i app-enhederne. Det hjælper også med at installere firmwareopdatering til termisk billeddannelse eller digitale nattesynsenheder, når de er tilsluttet smartphone eller tablet.

Fildeling

Stream Vision-applikationen giver dig mulighed for at dele alle dine fotos og videoer. Dine oplevelser kan downloades direkte til smarttelefon og tablets og deles med venner på enhver digital platform.

Bevægelsesdetektering

Din smarttelefon/tablet kan sammen med din termisk- eller digital kikkert bruges til at opdage enhver bevægelse. Den termisk eller digitale enhed skal fastgøres stabilt og peges på det forventede handlingssted. Hvis bevægelsen er i enhedens synsfelt, signalerer smartphonen/tabletten dig med lyd, vibrationer og grafik på skærmen. Følsomhedsindstillingen hjælper dig med at undgå falske alarmer.

Ballistisk regnemaskine

Med sin fuldt funktionelle ballistiske lommeregner er Stream vision-applikationen et kraftfuldt værktøj til professionelle sportsskydere med lang rækkevidde. Ballistisk lommeregner gør det muligt at beregne korrektioner for at sigte afhængigt af patronparametre, afstand til mål, højdevinkel, vejrforhold – lufttryk, fugtighed, vindhastighed og retning. Lommeregneren har forudindstillet løbende opdateret ammunitionsdatabase. Det giver dig mulighed for at oprette og gemme egne ballistiske profiler til dine forskellige kikkerter, rifler og patroner. Til beregninger af rettelser bruger appen proprietære algoritmer med høj præcision udviklet af dygtige fagfolk.