Firmvare opdatering 4.0 for XQ modeller. Forbedret billedkvalitet og brugerflade.

Firmware 4,0 for XQ modeller: Ny observationstilstand, forbedret billedkvalitet (Image Detail Boost) og flere muligheder for lysstyrke justering.

På grund af mange forespørgsler på den populære Firmvare opdatering 4.0 for XP modeller har PULSAR besluttet at udrulle en lignende opdatering for XQ brugere.

Forbedret billedkvalitet – en ny funktion der øger konturernes skarphed på de varme objekter, hvilket kraftigt forbedrer billedkvaliteten og evnen til at se detaljer. Giver et meget klarere billede og en høj grad af skarphed, der gør det muligt at identificere objekter med endnu større sikkerhed.

Når opdateringen er foretaget, skal brugeren huske at aktivere denne nye mulighed ved at sætte den til ”ON” i hovedmenuen. Husk at “Image Detail Boost” yder bedst når der er tale om høje temperaturforskelle. Det et også vigtigt at nævne, at forbedringerne ikke vil være lige så signifikante som hos XP modellerne på grund af den lavere sensoropløsning, men de vil stadig være tydelige.

Brugerflade – formålet med forskellige observationstilstande er at tilbyde den mest passende tilstand afhængig af forholdene. Med firmware 4,0 tilføjer vi en 4. mulighed for observationstilstand. Denne udvikling er et direkte resultat af feedback fra vores kunder og vil blive mest værdsat af avancerede brugere, der foretrækker mere kontrol med opsætningen af deres enhed. Denne nye mulighed tillader brugeren at vælge og gemme personlige indstillinger baseret på allerede eksisterende observationsmuligheder (Klipper, Skov og Identifikation), kontrast og lysstyrke indstillingerne. Brugeren kan kombinere hver af de tre indstillinger, der passer bedst og når indstillingen er gemt vil den være som ”foretrukken indstilling”, selvom der skiftes tilbage fra andre observationstilstande eller hvis enheden slukkes. Du kan let ændre denne indstilling via quick menuen.

Lysstyrke justering – der er nu flere muligheder for at justere lysstyrken. Brugeren kan nu sænke lysstyrken endnu mere ved brug under meget mørke forhold og øge den ved brug på meget lyse dage.

Som nævnt er denne opdatering kun tilgængelig for XQ modellerne:

  • Accolade XQ og Accolade LRF XQ
  • Helion XQ
  • Trail XQ og Trail LRF XQ

Udover de nævnte nye features er der med denne opdatering også gennemført et antal mindre fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen generelt.

Du kan se en lille video med forbedringerne på Youtube

Vil du vide, hvordan du opdaterer din kikkert, kan de se en lille video på Youtube.